Bemutatkozás

Rólunk írták →
Impresszum →
forraslogo

A Forrás Média Stúdiót a Forrás Média Egyesület működteti, amely a sokak által évtizedek óta jól ismert Boldog Élet Alapítvány tevékenységét vette át, és benne kiemelt célja az evangélium hirdetése a médiákon keresztül.

A Forrás Média Stúdiót 2013-ban alakítottuk meg, melynek műsoraiban a Biblia evangéliumát – kiemelt hangsúllyal az adventi üzenetet – hirdetjük a TV-és rádióadásokon keresztül. „Evangélium tiszta forrásból” – ez küldetésünk célja, melyet a médián keresztül tudjuk a legnagyobb számú közönségnek közvetíteni.

A Forrás Média fő tevékenysége vallási –kulturális rádióadás készítése. A Kontakt Rádió vallási műsora 2014. augusztus – 2016. májusáig volt hallható, ezután a frekvencia hatósági engedélye lejárt. Most az interneten folytatjuk a vallási, kulturális rádióadást, ugyanakkor felkészülünk egy nagyobb körzetben hallgatható új rádió működtetésére. Erre vonatkozóan kérelmünket benyújtottuk a Nemzeti Média Tanács felé, a protestáns egyházak és támogató felekezet ajánlásával egy új felekezetközi rádió létrehozására. A vallási rádióadás közel 60 műsorának készítésében 30 műsorvezető és önkéntes munkatárs vesz részt továbbra is, akik elkötelezettek az evangélium hirdetése iránt bárhol-bármikor-

Hálásak vagyunk Istennek az evangélium hirdetésének lehetőségéért és Önökért, akiknek szolgálhattunk. Megköszönve megtisztelő figyelmüket Isten áldását kívánjuk minden kedves hallgatónk számára. A rádió működtetését elsősorban az evangélium terjesztése érdekében vállaltuk. Sok munkát és támogatás igényelt ez a feladat, ezért mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, mind az önkéntes munkákért, mind az anyagi és erkölcsi támogatásokért!

Néhány gondolat a Forrás Média Misszió kialakulásáról:

2011-ben történt, hogy egy személy látogatott hozzánk, aki bemutatott egy Egyesült Államokban működő adventista televíziós csatornát, és a számunkra még teljesen ismeretlen média misszió lehetőségéről beszélt. Sokat imádkoztunk válaszért, hogy van-e terve velünk az Úrnak ezzel az új lehetőséggel, és vajon nekünk mit kell tennünk? Ekkor találkoztunk egy másik barátunkkal, aki televíziós szakember, és felajánlotta segítségét. Pár héttel később két ismeretlen kamerás fiatalember, vállukon két kölcsön kapott videokamerával elkészítették az első TV felvételeket a Jelenések Könyvéről.

Ma ott tartunk, hogy létrehoztuk a Forrás Média Stúdiót, a szükséges berendezésekkel, felszereléssel, és több éve folyamatosan készítjük műsorainkat (evangélizációs előadássorozatok, Bibliai Szabadegyetem, csoportos szombatiskolai tanulmányok, keresztény művészeti estek, vallásszabadsági rendezvények stb.). Ezek a műsorok minden nap több órában láthatók Magyarországon a PAX TV-ben.

Emberileg nézve megmagyarázhatatlan, hogy az elmúlt években a nullapontról kiindulva hová vezetett minket az Úr ebben a szolgálatban. Tapasztalataink azt mondják, nem állhatunk meg, és felelősséggel nem tehetjük meg, hogy ne haladjunk tovább, mert „Mindeddig megsegített minket az Úr!”

Mindezek a körülmények tehát azt jelentik, hogy a média misszió munkában a lehetőségeink kiszélesedtek. Újabb ajtók nyílnak meg előttünk, és nekünk át kell mennünk ezeken. Nagyon sok visszajelzést – benne megtérő emberek üzenetei és köszönetei – kapunk a műsorok nézőitől, hallgatóitól, amelyek bátorítanak a további szolgálatra. Ennek érdekében minden lehetséges eszközt – emberi és anyagi forrást – szeretnénk bevonni ebbe a munkába.

Rólunk írták →
Impresszum →