Rólunk írták

Bemutatkozás →
Impresszum →

 • T. Rádió! Nagyon hasznosak az egyházi híreik, ez igazi felüdülés jó híreket hallgatni, ahogy önmaguk is hirdetik, hogy “csak jó híreket szolgáltatnak”. Isten áldja meg Önöket ezért! Hiszem, hogy az Ő kezében van ez a rádió, és jó tudni és hallani, hogy egyre többen vannak, akik értelemmel és szorgalommal viseltetnek a munkájuk iránt. (H.I.)
 • Bocsánatot kérek szépen,amiért levelemmel zavarom Önöket. De szeretném megírni Önöknek,hogy milyen nagyon örülünk annak,hogy a PAX TV-n láthatjuk az Önök műsorait! Amikor el tetszenek kezdeni a programot nagyon örülünk annak, hogy tetszenek ránk gondolni a TV nézőkre és rendszeresen tetszenek üdvözölni, köszönteni bennünket és ez nagyon jól esik nekünk és örülünk nekik. Édesanyámmal, aki 86 éves együtt nézzük az Önök istentiszteleteiket, műsoraikat és nagy örömet jelentenek nekünk. Olyankor elfeledjük minden bánatunkat, gondunkat. Édesanyám aki a kora miatt is sokat sír a műsorok elkezdése előtt már lázban ég és számolja a perceket, hogy mikor kezdődik a műsor és elfelejt minden féle sírást, rossz kedvet, elkeseredést, depressziót. Egyik alkalommal mikor néztük az istentiszteletet ezt mondta nekem Édesanyám nagy komolyan,mélyen a szívéből: ”Édes kis fiam!Haza találtunk!” Nagyon hálásak vagyunk a Jó Istennek,Önöknek és a PAX TV-nek,amiért nap mint nap láthatjuk az Önök műsorait!!! Már ismerjük névről a pásztorokat lés a Kedves Testvéreinket akik rész vesznek a beszélgetésekben. NAGY A MI ÖRÖMÜNK!!! Mi egyébként egy lakótelepen élünk ketten Édesanyám és én, 54 nm-en. De ide és a mi szívünkbe éppen belefér Jézus Krisztus és a Szent Szellem! És ezért a nehézségek ellenére is boldogok vagyunk. (M. F.)
 • Hívő ember vagyok, édesapám baptista lelkész. A következő kéréssel fordulok Önökhöz. Nem voltunk itthon és szüleim mondták, hogy augusztus 14-én kora délután ment egy műsoruk, a Sárkány levettetése a Földre. Dr. Szigethy Jenő előadása volt és annyira tetszett szüleimnek, hogy mi is szeretnénk meghallgatni vagy esetleg olvasni. A Pax televíziót is hívtam, de mivel nem ismétlik meg, javasolták hogy keressem meg önöket. Kérdezném hogy van-e valamilyen mód erre, tudnak-e segíteni? Alig várjuk a következő előadásokat is, mert édesapám szerint is az egyik legvilágosabb és érthetőbb magyarázat volt. Isten áldását kívánjuk életetekre és munkájukra.(R. D.)
 • Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon jók a műsorok, szeretem a rádiójukat! Helyi tudósító vagyok, és érdeklődnék, hogy van-e lehetőség Önöknél műsorvezetőként dolgozni akár helyi vallási, kulturális hírekkel kapcsolatban? Jó kapcsolatot ápolok megyéspüspök atyával, dolgoztam sekrestyésként. Válaszukat előre is köszönöm, és tisztelettel várom! (P. I.)
 • Idős korom miatt gondozó segítségére szorulunk feleségemmel. A hölgy, aki néhány napja dolgozik nálunk, unitárius vallású, és már az első adandó alkalommal nagy örömmel nézte velünk a PAX TV Bibliatanulmányok műsorát, hiszen az erdélyi szombatosokkal korábban már volt kapcsolata. Hálás azért, hogy egy hívő családnál lehet, és minden imádkozásban és áhítatban szívesen vesz részt.
 • A PAX TV-n látott “Krisztus, a szombat Ura” című műsor nagyon szép tanulmány, amit végig hallgattam a Lukács evangéliumából. Köszönöm, és megértettem a szombat megünneplését. A hetedik nap az Úr is megpihent.
 • Nagy érdeklődéssel nézem a PAX tv-n a Jelenések könyvéről szóló tanításukat. A magyarázat nagyon érthető, részletes és plasztikus. Éppen ezért szeretném a cd-t megrendelni. A Jelenések könyvéről már könyvet is olvastam, cd-t is hallgattam, de a könyv nehézsége miatt úgy néz ki, számomra a látvány és a nagyon részletes magyarázat is lényeges, mert az Önök előadása sokkal érthetőbb és világosabb, mint az eddigi anyagok. Azt szeretném még megkérdezni, hogy ha felmerül bennem a Bibliával, annak tanításával/értelmezésével kapcsolatban kérdés, van-e mód rá, hogy valakit megkeressek a kérdés tisztázása céljából? (M. J.)
 • A Szegeden megtartott Bibliai Szabadegyetem előadásán egy úr az előadás után Szigeti Jenő előadóhoz lépett nagy lelkesedéssel és meglepetéssel: Szigeti úr! Én Norvégiában élek, és rendszeresen nézem a PAX TV műsorait és benne az Ön által vezetett beszélgetéseket.Tegnap szintén megnéztem a műsort. Ma érkeztem haza Magyarországra, és egyik ismerősömtől kaptam a meghívást a ma esti előadásra. Belépek a terembe és kit látok meg? Önt, élőben, akit tegnap a képernyőn keresztül néztem, ma meg itt van előttem élőben! Nagyon meglepődtem, rendkívül örülök a találkozásnak! A megvásárolt „Válaszok Napjaink Kérdéseire” kiadványsorozat (lásd. Kiadványoknál) rendkívül elgondolkodtatnak, és érzem, ahogy formálják gondolkodásomat. Köszönet ezért.
 • Köszönöm a lehetőséget, a Kontakt Rádió stúdióbeszélgetés meghívásotokat. Isten különös utat és ajtót nyitott meg. Egy olyan lehetőséget támogattatok számomra, melyből Isten ígéretének várományosai épülhettek. Dunavarsányból nagyon sokan hallgatták délelőtt a műsort. Örömmel érdekel a további reagálás a hallgatók részéről. Minden nap imádkozom értük, azóta is. Ha el tudjátok küldeni, a felvételt, szeretettel megköszönöm. Használjátok Ti is Isten dicsőségére, emberek lelki épülésére. Boldog vagyok, hogy a Ti nagy munkátoknak egy kicsiny része lehettem Jézus által. (Sz. J.)
 • Pár hete az utcán ért a telefon régi ismerősömtől, aki ezüstérmes kajak-kenu olimpiai bajnok, és örömmel mondta, hogy képzeljem, most hallgatja éppen a Kontakt Rádióban a Jelenések könyve sorozatban az előadásomat, és szeretné megrendelni a teljes sorozatot DVD-n. A kérést örömmel teljesítettem. (E. L.)
 • Kedves László Testvér! Nagyon tetszett a PAX TV-n Felician Rosca orgonaművész koncertje, már amit láttam belőle, kétszer is. A Sárga Kereszt c. mű előtti mi volt? Valahol YouTube-on megtalálom, v. tudsz egy linket küldeni, ahol ezt a műsort újra nézhetem? Az 1950 körül született szerző műve lehetett? Ki az? Magyar? Mi a mű címe? Nagyon tetszett! Isten áldja meg a szolgálataitokat! (M. Zs.)
 • Ez év elején fedeztelek fel Benneteket. Azóta rendszeresen nézem-hallgatom szombatiskolai tanulmányozásotokat. Nagyon várom a péntek estéket,hogy hallhassalak, láthassalak Titeket. Lelki felüdülést nyújt beszélgetések. Köszönöm hogy lehetővé teszitek, messze idegenben is bekapcsolódhatok… és úgy érzem már hogy közétek tartozom… Isten áldását kívánom. (S-R. A.)
 • Örömmel hallgatjuk ahogyan a szombatiskolai tanulmányt megbeszélitek pénteken este. Sok olyan dolgot megismerünk, ami a következő heti tanulmányozás során még érthetőbbé teszi számunkra a tanulmányt. Köszönöm szépen a magam és sok más néző nevében azt a változtatást, amit eszközöltetek a péntek esti közvetítést illetően, és azt is, hogy ugyanazt feltettétek a YouTube videotárba. Ezzel a két intézkedéssel lehetővé tettétek a közvetítés megtekintését, bármely órában és a hallottak felhasználását a soron következő szombatiskolánkban. (L. J. Kolozsvár)
 • Nemrég a Metrón egy idősebb hölgy ült mellém. Kisvártatva megkérdezte: Maga a Szigeti Jenő? Majd megköszönte a bibliai műsort. Elmondta, hogy korábban nem olvasott Bibliát, de amióta a Pax televízión hallgatja a Bibliatanulmányokat, rendszeresen elolvassa a szombatiskolai leckével együtt az oda tartozó szakaszokat. Két könyvjelzőt adott ajándékba nekem egyet és Tokics testvérnek egyet, azzal, hogy naponta fog imádkozni értünk, hogy ez a műsor megmaradjon. és kérte, hogy mi is emlékezzünk meg róla imáinkban. (Sz. J.)
 • Még otthon, városomban jártam az Önök bibliai szabadegyetem előadásaira, egészen kiutazásomig. Így találkoztam Szigeti és Tokics tanár urakkal és másokkal is. Egy a városban élő tagjukkal pedig, ha nem is sűrűn, de e-mail kapcsolatban vagyok. (Dunaújváros) Továbbra is figyelem adásaikat és más tiszta, igei tanításokat is nézek a net-en. Ez fontos, mivel itt idegenben vagyok, magyarokat még nem ismerek itt, a nyelvet még alig beszélem és még nem találtam élő hitű közösséget. Ezt nyilván az Úr adja meg a rendelt időben, megmutatva, hogy kikkel kell közösségben lennem. Már nem “kereső”, hanem úton lévő vagyok, 20 évig egy új-protestáns gyülekezetben. (Á L-K. Németország)
 • A Kontakt rádió hétfő délelőtti műsorában az ember Istennel való kapcsolatáról beszélgetek különböző vallású és hitű emberekkel. Legutóbb egy orthodox zsidó hölggyel beszélgettem, aki elmondta, hogy a szombat nem a zsidóknak, hanem minden embernek adatott, és ez közös emberi kincs, amit az embereknek jobban kellene becsülni. Ez nagyon hiteles bizonyságtevés a szombatról egy zsidó nő szájából. (Sz.J.)
 • Kedves Főszerkesztő Úr/Asszony! A Belvárosi Rendelőintézetben találkoztam egy szórólapon a Kontakt Rádió hirdetésével, egy kedves hölgy adta. Szívet melengető érzés, amikor a rádióban a Biblia Igéi szólnak. Baptista vallású vagyok, és nagy örömömre volt, hogy a József utcai prédikátor szép igehirdetése elhangzott az Önök műsorában. Isten áldja meg önöket továbbra is.
 • Kontakt Rádió! Mióta megy vallási műsor a rádiójukban? Korábban nem hallottam, illetve zenés műsor volt a helyén, úgy tudom. Örömmel hallottam, hogy egészen új stílusú, komoly beszélgetések hallhatók és vallásos értékekkel. Azt hiszem szükség van rá, szívesen hallgatom. Ha megengedik, a mise közben ne mondjanak híreket, ha lehet, köszönettel.

Bemutatkozás →
Impresszum →